Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САЖКОВИХ ТА ФУЗАРІОЗНИХ ЗЕРЕН)»

28.04.2023
Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САЖКОВИХ ТА ФУЗАРІОЗНИХ ЗЕРЕН)»

На базі УЛЯБП АПК 24-28 квітня 2023 р.  успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САЖКОВИХ ТА ФУЗАРІОЗНИХ ЗЕРЕН)» (згідно з програмою навчального курсу НА 13-04, яка додається до Диплома і є невід’ємною його складовою.