Колектив УЛЯБП АПК, вітає всіх з днем Вишиванки!

Колектив УЛЯБП АПК, вітає всіх з днем Вишиванки!

Колектив УЛЯБП АПК, вітає всіх з днем Вишиванки!

Сьогодні всі українці відзначають День вишиванки – символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.

Вишиванка – це не просто одяг чи вбрання українців! Вона як

Читати далі...

Діяльність Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК щодо забезпечення органічного землеробства

Діяльність Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК щодо забезпечення органічного землеробства
В Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України розробляються технології біологічного захисту не лише рослин, але і зерна від шкідників-фітофагів, а також, технології лабораторного розведення цільових видів ентомофагів. Відділ повністю оснащено відповідним лабораторним обладнанням, що дозволяє максимально ефективно
Читати далі...

XIII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

XIII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

XIII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

27-29 жовтня 2020 року у виставковому центрі ACCO International відбудеться головна подія лабораторної індустрії України – XIII Міжнародна виставка LABComplEX.

 

На Виставці

Читати далі...

Онлайн Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»

Онлайн Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»
28-29 квітня 2018 року відбулася Весняна школа «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів» присвячена 100-річчю факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Захід здійснювався в рамках
Читати далі...

ПРОТОКОЛ ЗАХОДІВ ДЕЗИНФЕКЦІЇ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ SARS-CoV-2

ПРОТОКОЛ ЗАХОДІВ ДЕЗИНФЕКЦІЇ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ SARS-CoV-2
Іспанська Національна асоціація компаній з охорони навколишнього середовища (ANECPLA) запропонувала протокол дезинфекції при COVID-19.
Фахівці УЛЯБП АПК переклали цей протоко українською мовою. Користуйтеся за необхідності.

 

ПРОТОКОЛ ЗАХОДІВ ДЕЗИНФЕКЦІЇ ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ
ХВОРОБИ COVID-19, СПРИЧИНЕНОЇ КОРОНАВІРУСОМ SARS-CoV-2

 

Читати далі...

Розроблено принципи біозахисту підприємств та господарств в умовах жорсткого карантину

Розроблено принципи біозахисту підприємств та господарств в умовах жорсткого карантину

Спеціалісти продовольчої сільськогосподарської організації ООН (FAO UN) розробили принципи біозахисту підприємств та господарств в умовах жорсткого карантину.

Дані принципи включають основні заходи запобігання розповсюдження COVID-19, а також інформацію про те, що потрібно знати та розуміти для того щоб уберегти себе

Читати далі...

Коронавірус: профілактика інфікування і поширення

Коронавірус: профілактика інфікування і поширення

Як захиститися від інфікування:

  • уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель;
  • не торкайтеся обличчя немитими руками;
  • часто мийте руки з милом чи обробляйте дезінфекційними засобами;
  • ретельно готуйте їжу, зокрема м’ясо і яйця;
  • уникайте незахищеного контакту з дикими
Читати далі...

Шановні спеціалісти харчової та переробної промисловості!

Шановні спеціалісти харчової та переробної промисловості!

Національний університет біоресурсів і природокористування України
та Університет штату Пенсильванія (USA)запрошують Вас прийняти участь
у безкоштовному двотижневому тренінгу «Основи безпечності та якості харчових продуктів».

Тематика тренінгу:

  • Food Microbiology
  • Sanitation and Good Manufacturing Practices
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  • Food
Читати далі...

Інтеграція в загальноєвропейський аналітичний простір – першочергове завдання УЛЯБП АПК

Інтеграція в загальноєвропейський аналітичний простір – першочергове завдання УЛЯБП АПК
     Ринок аналітичних послуг в Україні стрімко розвивається. Зростання аграрного виробництва та інтенсифікація торгівлі з ЄС супроводжується відповідним підвищенням числа укомплектованих найсучаснішим обладнанням аналітичних лабораторій (і це не лише державні лабораторії Держпродспоживслужби). З великою гордістю можна стверджувати, що
Читати далі...