Національний університет біоресурсів і природокористування України
та Університет штату Пенсильванія (USA)запрошують Вас прийняти участь
у безкоштовному двотижневому тренінгу «Основи безпечності та якості харчових продуктів».
Тематика тренінгу:
- Food Microbiology
- Sanitation and Good Manufacturing Practices
- HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
- Food Processing
Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.
У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко – labenko.a@gmail.com
Наталія Сілонова – silonova@ukr.net
Наталія Волощук – voloshchuk_m_nataliia@ukr.net.
Більш детальна інформація подана у приєднаних файлах,
а також за цими посиланнями двома мовами:
https://nubip.edu.ua/node/6968
https://nubip.edu.ua/en/node/6