Шановні спеціалісти харчової та переробної промисловості!

20.02.2020
Шановні спеціалісти харчової та переробної промисловості!

Національний університет біоресурсів і природокористування України
та Університет штату Пенсильванія (USA)запрошують Вас прийняти участь
у безкоштовному двотижневому тренінгу «Основи безпечності та якості харчових продуктів».

Тематика тренінгу:

  • Food Microbiology
  • Sanitation and Good Manufacturing Practices
  • HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)
  • Food Processing

Кінцевий термін реєстрації: 31 березня 2020 р.
У випадку запитань – звертайтесь:
Олександр Лабенко – labenko.a@gmail.com
Наталія Сілонова – silonova@ukr.net
Наталія Волощук – voloshchuk_m_nataliia@ukr.net.

 

 

Більш детальна інформація подана у приєднаних файлах,
а також за цими посиланнями двома мовами:
https://nubip.edu.ua/node/69682
https://nubip.edu.ua/en/node/69684

Ukraine Food Safety Flyer Final