Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ»

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою  «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ»

На базі УЛЯБП АПК 29 травня 2023 р.  успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою  «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ» (згідно з програмою навчального курсу НТ 13-01, яка додається до

Читати далі...

Колектив УЛЯБП АПК долучається до святкування Всесвітнього дня вишиванки!

Колектив УЛЯБП АПК долучається до святкування Всесвітнього дня вишиванки!

Щороку, у третій четвер травня, українці святкують Всесвітній день вишиванки, цьогоріч 18 травня 2023 р. відзначають 17-ту річницю від започаткування цього свята. 

Цей день присвячений гордості нашого народу – українській вишиванці.

Однією з найяскравіших традицій УЛЯБП АПК

Читати далі...

Правда життя та інсайди від Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК  

Правда життя та інсайди від Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК  
  Наше сьогоднішнє інтерв’ю з директором Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Валентиною Корнієнко має на меті висвітлити діяльність лабораторії сьогодні та окреслити перспективи розвитку на майбутнє.

  • Шановна Валентино Іванівно, 24 травня виповнюється 2 роки, як

Читати далі...

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САЖКОВИХ ТА ФУЗАРІОЗНИХ ЗЕРЕН)»

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САЖКОВИХ ТА ФУЗАРІОЗНИХ ЗЕРЕН)»

На базі УЛЯБП АПК 24-28 квітня 2023 р.  успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ (в тому числі ВИЗНАЧЕННЯ

Читати далі...

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ 8841:2019, ДСТУ ISO 13690:2003, ISO 24333:2009, GAFTA No.123 Weighing Rules, GAFTA No.124 Sampling Rules, GAFTA METHOD 1.0. PREPARATION OF THE SAMPLE FOR ANALYSIS та інші методи»

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ 8841:2019, ДСТУ ISO 13690:2003, ISO 24333:2009, GAFTA No.123 Weighing Rules, GAFTA No.124 Sampling Rules, GAFTA METHOD 1.0. PREPARATION OF THE SAMPLE FOR ANALYSIS та інші методи»

На базі УЛЯБП АПК 19-20 квітня 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ

Читати далі...

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ЯКІСНЕ ТА КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕНЕТИЧНО-МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ (ГМО) В СИРОВИНІ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ, ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА КОРМАХ МЕТОДОМ ПЛР В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ»

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ЯКІСНЕ ТА КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕНЕТИЧНО-МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ (ГМО) В СИРОВИНІ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ, ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА КОРМАХ МЕТОДОМ ПЛР В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ»

На базі УЛЯБП АПК 6-7 квітня 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ЯКІСНЕ ТА КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕНЕТИЧНО-МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ (ГМО) В СИРОВИНІ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ, ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ ТА КОРМАХ МЕТОДОМ ПЛР В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ» 

Читати далі...

Проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Стратегія і тактика вирішення проблем здоров’я фітоценозів»

Проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Стратегія і тактика вирішення проблем здоров’я фітоценозів»

Проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Стратегія і тактика вирішення проблем здоров’я фітоценозів»

 

6 квітня 2023 року у м. Житомир на базі Поліського національного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Стратегія і тактика вирішення проблем здоров’я фітоценозів». Співорганізатором і учасником даної конференції

Читати далі...

З 06 по 07 лютого 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ»

З  06 по 07 лютого 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою  «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ»

На базі УЛЯБП АПК з  06 по 07 лютого 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою  «ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА ПРОДУКТІВ ЙОГО ПЕРЕРОБКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВИХ ПРИЛАДІВ І СТАНДАРТІВ» (згідно з програмою навчального курсу

Читати далі...

9-10 січня 2023 р. успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ 8841:2019, ДСТУ ISO 13690:2003, ISO 24333:2009, GAFTA No.123 Weighing Rules, GAFTA No.124 Sampling Rules, GAFTA METHOD 1.0. PREPARATION OF THE SAMPLE FOR ANALYSIS та інші методи»

9-10 січня 2023 р.  успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ 8841:2019, ДСТУ ISO 13690:2003, ISO 24333:2009, GAFTA No.123 Weighing Rules, GAFTA No.124 Sampling Rules, GAFTA METHOD 1.0. PREPARATION OF THE SAMPLE FOR ANALYSIS та інші методи»

На базі УЛЯБП АПК 09-10 січня 2023 р.  успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «ІНСПЕКТУВАННЯ. ВІДБІР ПРОБ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗРАЗКІВ І ПРОБОПІДГОТОВКА ЗЕРНОВИХ, ЗЕРНОБОБОВИХ ТА ПРОДУКТІВ ЇХ ПЕРЕРОБКИ, ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА КОМБІКОРМІВ (ДСТУ 4601:2006, ДСТУ

Читати далі...

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «СУЧАСНІ МЕТОДИ ЕКОТОКСИКОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БІОТЕСТУВАННЯ»

Підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «СУЧАСНІ МЕТОДИ ЕКОТОКСИКОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БІОТЕСТУВАННЯ»

На базі УЛЯБП АПК   успішно відбулося підвищення кваліфікації фахівців випробувальних лабораторій за темою «СУЧАСНІ МЕТОДИ ЕКОТОКСИКОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА БІОТЕСТУВАННЯ» з 09 січня 2023 р. по 10 січня 2023 р. згідно з програмою навчального курсу НМ 54-01, яка

Читати далі...